Data |
Śniadanie |
Podwieczorek |
I danie |
II danie |
---|---|---|---|---|
11.04.2023 r. |
Kanapka: chleb mieszany z masłem, szynka, papryka. Kakao z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Owoc |
Zupa: z czerwonej soczewicy z ziemniakami, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z jabłkiem prażonym, cynamonem. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
12.04.2023 r. |
Kanapka: Chleb mieszany z masłem, pasta serowa, pomidor, szczypiorek. Kawa na mleku. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Owoc |
Zupa: koperkowa z ziemniakami na udkach, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym. Kompot wieloowocowy Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
13.04.2023 r. |
Kanapka: chleb wieloziarnisty z masłem, pasztet pieczony, ogórek kiszony. Kakao z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Soczek owocowy |
Zupa: barszcz biały z jakiem, wędliną, chleb. Zawiera alergeny: gluten, jajko, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem i musem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
14.04.2023 r. |
Zupa mleczna: płatki owsiane na mleku z żurawiną Kanapka: chałka z masłem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Mus owocowy |
Zupa: rosół z kaszą jaglaną, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie