Data |
Śniadanie |
Podwieczorek |
I danie |
II danie |
---|---|---|---|---|
02.05.2023 r. |
Kanapka: Chleb mieszany z masłem, szynka, pomidor. Kakao z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Soczek owocowy. |
Zupa: krupnik na wywarze mięsno warzywnym. koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba w panierce, ćwikła z chrzanem. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
04.05.2023 r. |
Kanapka: chleb z masłem, ser żółty, ketchup. Kawa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Owoc. |
Zupa: ogórkowa na udkach z ziemniakami koperkiem, zabielana śmietana. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
05.05. 2023 r. |
Kanapka: chleb z masłem, pasta rybna z papryką, szczypiorkiem. Kakao z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, ryba, mleko i produkty pochodne. |
Mus owocowy. |
Zupa: pomidorowa z ryżem na wywarze mięsno warzywnym z natką pietruszki, zabielana śmietana. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kopytka ziemniaczane z surówką z marchwi, jabłka. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie