Data |
Śniadanie |
Podwieczorek |
I danie |
II danie |
---|---|---|---|---|
31.03.2025 r. |
Chleb z masłem, szynka, ogórek, ketchup. Kawa zbożowa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Soczek owocowy. |
Zupa krem z białych warzywna maśle i groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki z ryżem mięsem z sosem pomidorowym. Kompot wieloowocowy Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler. |
01.04.2025 r. |
Chleb z masłem, kabanos wieprzowo drobiowy, ser żółty, pomidor koktajlowy, roszponka. Kawa zbożowa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Owoc |
Zupa krupnik na udkach z ziemniakami zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem ziemniaczano serowym, papryka (słupki). Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
02.04.2025 r. |
Płatki wielozbożowe z mlekiem. Chleb z masłem, dżem owocowy niskosłodzony. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Owoc |
Rosół z kaszą jaglaną, natka pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: seler. |
Ziemniaki pieczeń rzymska w sosie własnym, mizeria. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
03.04.2025 r. |
Chleb z masłem, twarożek włoski z bazylią pomidorem. Kakao z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Owoc |
Zupa ziemniaczana z warzywami, wędliną. Zawiera alergeny: seler, białko sojowe. |
Makaron penne z sosem mięsno warzywnym, ogórek kiszony. Kompot wieloowocowy Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
04.04.2025 r. |
Bagietka z masłem, pasztet pieczony, ogórek kiszony. Kawa zbożowa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Mus owocowy |
Zupa ryżowa na rosole z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: seler. |
Ziemniaki ryba w panierce, surówka z białej kapusty z sosem czosnkowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmiany w jadłospisie