Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
15.03.2021 r. |
Zupa: ziemniaczana z warzywami, natką pietruszki. |
Makaron z serem białym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. |
16.03.2021 r. |
Zupa: krem z brokuła, groszkiem ptysiowym. |
Ziemniaki, gulasz drobiowy w sosie cebulowym, surówka z czerwonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Jabłko. |
17.03.2021 r. |
Zupa: barszcz biały z jajkiem, kiełbasa. Chleb. |
Naleśniki z serem, mus truskawkowy. Kompot wieloowocowy. Banan. |
18.03.2021 r. |
Zupa: rosół z makaronem, jarzynami, natka pietruszki, koperek. |
Kasza jęczmienna, bitki wieprzowe w sosie pieczeniowym, kalafior z masłem i bułką tartą. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. |
19.03.2021 r. |
Zupa: krupnik na rosole z warzywami, natką pietruszki, koperkiem. |
Ziemniaki, sznycel rybny z miruny, marchewka duszona z zielonym groszkiem. Kompot wieloowocowy. Chrupki jabłkowe o smaku mango. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie