Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
21.06.2021 r. |
Zupa: kalafiorowa z ziemniakami, natka pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z mięsem sosem warzywnym. Kompot wieloowocowy. Arbuz. |
22.06.2021 r. |
Zupa: ryżowa na rosole z warzywami, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, filet drobiowy w sosie cebulowo śmietanowym, sałata zielona z sosem ziołowo-koperkowym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
23.06.2021 r. |
Zupa: barszcz biały z jajkiem, kiełbasą, chleb. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem białym, mus owocowy. Kompot wieloowocowy. Banan. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
24.06.2021 r. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z warzywami, koperkiem, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Kasza jęczmienna, schab pieczony w sosie, mizeria. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie