Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
13.09.2021 r. |
Zupa: jarzynowa z ziemniakami, warzywami, natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki ukraińskie z sosem pomidorowym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
14.09.2021 r. |
Zupa: krupnik na rosole z warzywami, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, kotlet mielony pieczony, mizeria. Kompot wieloowocowy. Jabłko. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, jajko, mleko i produkty pochodne. |
15.09.2021 r. |
Zupa: ziemniaczana z papryką, warzywami, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Gruszka. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
16.09.2021 r. |
Zupa: krem z soczewicy, groszkiem ptysiowym. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus, gulasz wieprzowy z szynki, surówka z białej kapusty. Kompot wieloowocowy. Banan. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
17.09.2021 r. |
Zupa: koperkowa na rosole z ryżem, warzywami. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w cieście, ziemniaki, ćwikła z chrzanem. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie