Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
02.11.2021 r. |
Zupa: jarzynowa z ziemniakami, natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem białym, winogrono. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
03.11.2021 r. |
Zupa: ziemniaczana z papryką na wywarze mięsno warzywnym, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus, schab pieczony w sosie, sałatka z cukinii. Kompot wieloowocowy. Banan. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
04.11.2021 r. |
Zupa: pomidorowa z ryżem brązowym, na wywarze mięsno warzywnym, natka pietruszki, koperek, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi ruskie, surówka z marchwi, jabłka. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
05.11.2021 r. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z jarzynami, natka pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba w cieście, surówka z czerwonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Jabłko. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie