Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
07.03.2022 r. |
Zupa: ogórkowa z ziemniakami, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
08.03.2022 r. |
Zupa: rosół z kaszą jaglaną, koperkiem, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, kotlet mielony, mix sałat z dresingiem. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, jajko, mleko i produkty pochodne. |
09.03.2022 r. |
Zupa: z żółtego groszku na wywarze mięsno warzywnym natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Naleśniki z serem, mus jabłkowy. Kompot wieloowocowy. Kiwi. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
10.03.2022 r. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z koperkiem, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko. |
Potrawka z drobiu, kasza jęczmienna, surówka z selera, marchwi, jabłka. Kompot wieloowocowy. Mandarynka Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
11.03.2022 r. |
Zupa: grysikowa na rosole z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ryba w panierce, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Jabłko. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie