Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
11.04.2022 r. |
Zupa: kalafiorowa z ziemniakami, koperkiem, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki z ryżem mięsem bez zawijania z sosem pomidorowym. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler, mleko i produkty pochodne. |
12.04.2022 r. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, filet drobiowy pieczony w sosie warzywnym, ogórek kiszony. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
13.04.2022 r. |
Zupa: barszcz biały z jajkiem, wędliną, chleb. Zawiera alergeny: gluten, jajko, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem, mus jabłkowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie