Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
17.10.2022 r. |
Zupa: pomidorowa z ryżem, natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem ziemniaczano serowym, ogórek zielony. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
18.10.2022 r. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, udziec drobiowy pieczony bez kości, surówka z czerwonej kapusty. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
19.10.2022 r. |
Zupa: zupa ziemniaczana na wywarze mięsno warzywnym, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus, gulasz wieprzowy, ogórek kiszony. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
20.10.2022 r. |
Zupa: grysikowa na rosole z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba w panierce, surówka kiszonej kapusty i burakiem czerwonym. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
21.10.2022 r. |
Zupa: brokułowa z ziemniakami, natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron świderki z serem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie