Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
21.11.2022 r. |
Zupa: jarzynowa z ziemniakami na maśle z natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki bez zawijania z sosem pomidorowo-paprykowym. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
22.11.2022 r. |
Zupa: krupnik na udkach z warzywami, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, nagetsy z kurczaka, surówka z białej kapusty colesław. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, jajko, mleko i produkty pochodne. |
23.11.2022 r. |
Zupa: pomidorowa na wywarze mięsno warzywnym z tartym ciastem, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem ziemniaczano serowym, kalarepa. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
24.11.2022 r. |
Zupa: krem z dyni na maśle, ze słonecznikiem prażonym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z curry, pulpety wieprzowo drobiowe w sosie chrzanowym z surówką z czerwonej kapusty. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
25.11.2022 r. |
Zupa: grysikowa na wywarze mięsno warzywnym z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba miruna w cieście, marchewka z groszkiem na ciepło. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie