Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
30.01.2023 r. |
Zupa: ogórkowa na wywarze mięsno warzywnym z ziemniakami, koperkiem, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
31.01.2023 r. |
Zupa: ryżowa na udkach z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Schab pieczony w sosie z ziemniakami i surówką z białej kapusty-colesław. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
01.02.2023 r. |
Zupa: krem z dyni i groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Kopytka ziemniaczano serowe z surówką z marchwi, jabłka, słonecznik prażony. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
02.02.2023 r. |
Zupa: brokułowa z ziemniakami na udkach z koperkiem, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gulasz z indyka z kaszą kuskus, buraczki z chrzanem. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
03.02.2023 r. |
Zupa: rosół z tartym ciastem, warzywami, koperkiem i natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie