Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
06.02.2023 r. |
Zupa: kalafiorowa na maśle z ziemniakami, koperkiem, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym, bazylią. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
07.02.2023 r. |
Zupa: rosół drobiowo wołowy z makaronem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Udziec z kurczaka pieczony w miodzie i sezamie z ziemniakami i kapustą włoską z sosem czosnkowym. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, sezam, mleko i produkty pochodne. |
08.02.2023 r. |
Zupa: barszcz biały z jakiem, wędliną, chleb. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem, mus truskawkowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
09.02.2023 r. |
Zupa: jarzynowa na udkach z koperkiem, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki z ryżem mięsem w sosie pomidorowym z bazylią. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
10.02.2023 r. |
Zupa: koperkowa na wywarze mięsno warzywnym z kaszą bulgur. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie