Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
13.02.2023 r. |
Zupa: krem z brokuła, groszkiem ptysiowym zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
14.02.2023 r. |
Zupa: grysikowa na udkach z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Kotlet schabowy z ziemniakami i buraczkami z chrzanem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
15.02.2023 r. |
Zupa: z czerwonej soczewicy na wywarze mięsno warzywnym z makaronem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem serowo ziemniaczanym i surówką z marchwi, jabłka, pestkami dyni. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
16.02.2023 r. |
Zupa: ziemniaczana na udkach z koperkiem, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gulasz wieprzowo warzywny z kaszą bulgur i ogórkiem kiszonym. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
17.02.2023 r. |
Zupa: ryżowa warzywami, koperkiem i natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, orzechy, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie