Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
20.02.2023 r. |
Zupa: jarzynowa na maśle z natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus z gulaszem drobiowo warzywnym i ogórkiem kiszonym. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
21.02.2023 r. |
Zupa: rosół z kaszą jaglaną na udkach, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
22.02.2023 r. |
Zupa: ogórkowa z ziemniakami na wywarze mięsno warzywnym, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron świderki z serem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
23.02.2023 r. |
Zupa: ryżowa na udkach z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Udziec z kurczaka pieczony z ziemniakami i ćwikłą. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
24.02.2023 r. |
Zupa: pomidorowa na rosole z tartym ciastem, koperkiem i natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi leniwe z surówką z marchwi i brzoskwinią. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie