Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
13.03.2023 r. |
Zupa: pomidorowa z ryżem na wywarze mięsno warzywnym zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem serowo ziemniaczanym i surówką z marchewki z chrzanem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
14.03.2023 r. |
Zupa: tarte ciasto na wywarze mięsno warzywnym z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Schab pieczony w sosie z ziemniakami i ćwikłą. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
15.03.2023 r. |
Zupa: krem z brokuła z groszkiem zielonym, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem, i musem truskawkowym. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
16.03.2023 r. |
Zupa: ryżowa na wywarze mięsno warzywnym z natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus z filetem drobiowym w sosie śmietanowo cebulowym, mix sałat z dresingiem. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
17.03.2023 r. |
Zupa: grysikowa na rosole z koperkiem i natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie