Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
27.03.2023 r. |
Zupa: jarzynowa z ziemniakami na maśle zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron świderki z serem. Kompot wieloowocowy. Banan. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
28.03.2023 r. |
Zupa: brokułowa z ziemniakami na udkach, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Medaliony drobiowe z natką pietruszki, sezamem z ziemniakami i ćwikłą. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, sezam, mleko i produkty pochodne. |
29.03.2023 r. |
Zupa: ziemniaczana z papryką na wywarze mięsno warzywnym z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
30.03.2023 r. |
Zupa: krem z dyni i groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Kasza bulgur z gulaszem wieprzowym i surówką z pora, marchewki i jabłka. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
31.03.2023 r. |
Zupa: krupnik z kaszą jęczmienną na udkach i natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie