Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
11.04.2023 r. |
Zupa: z czerwonej soczewicy z ziemniakami, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z jabłkiem prażonym, cynamonem. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
12.04.2023 r. |
Zupa: koperkowa z ziemniakami na udkach, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
13.04.2023 r. |
Zupa: barszcz biały z jakiem, wędliną, chleb. Zawiera alergeny: gluten, jajko, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem i musem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
14.04.2023 r. |
Zupa: rosół z kaszą jaglaną, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie