Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
17.04.2023 r. |
Zupa: jarzynowa na maśle z ziemniakami, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem białym. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
18.04.2023 r. |
Zupa: rosół z tartym ciastem, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Udziec drobiowy pieczony w miodzie i sezamie z ziemniakami i mizerią. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, sezam, mleko i produkty pochodne. |
19.04.2023 r. |
Zupa: krupnik na żeberkach z ziemniakami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Chrupki kukurydziane. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
20.04.2023 r. |
Zupa: rosół z kaszą bulgur z koperkiem i natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kluski śląskie schab pieczony w sosie z surówką z pora i jabłka. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
21.04.2023 r. |
Zupa: grysikowa na rosole z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z białej kapusty. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie