Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
15.05.2023 r. |
Zupa: jarzynowa na maśle z ziemniakami, brukselką, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym, bazylią. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
16.05.2023 r. |
Zupa: rosół na udkach z kaszą jaglaną, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, kotlet schabowy, marchewka duszona z groszkiem. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
17.05.2023 r. |
Zupa: kminkowa na wywarze mięsno warzywnym z ziemniakami, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
18.05.2023 r. |
Zupa: grysikowa na udkach z koperkiem i natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
19.05.2023 r. |
Zupa: pomidorowa z tartym ciastem na rosole, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem serowo ziemniaczanym i surówką z marchewki, jabłka. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie