Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
22.05.2023 r. |
Zupa: ogórkowa na maśle z ziemniakami, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki zwykłe z sosem pomidorowo warzywnym. Kompot wieloowocowy. Jabłko suszone z sokiem z mango. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
23.05.2023 r. |
Zupa: wielowarzywna na udkach z ziemniakami zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z kurkumą, udziec drobiowy pieczony, mizeria. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
24.05.2023 r. |
Zupa: barszcz czerwony z ziemniakami, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem i musem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Mieszanka studencka. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
25.05.2023 r. |
Zupa: krem z brokuła i groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Kasza bulgur z gulaszem wieprzowym i mixem sałat dresingiem. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
26.05.2023 r. |
Zupa: krupnik na wywarze mięsno warzywnym, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki z rybą w panierce z surówką z kiszonej kapusty, marchwi, jabłka. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie