Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
05.06.2023 r. |
Zupa: jarzynowa na maśle, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym, bazylią. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
06.06.2023 r. |
Zupa: ogórkowa z ziemniakami, na wywarze mięsno warzywnym z natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Mieszanka studencka. Zawiera alergeny: gluten, orzechy, mleko i produkty pochodne. |
07.06.2023 r. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Udziec drobiowy pieczony z ziemniakami, mizerią. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
09.06.2023 r. |
Zupa: koperkowa z ryżem na rosole warzywami. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce z ziemniakami i ćwikłą. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie