Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
19.06.2023 r. |
Zupa: jarzynowa z ziemniakami, na maśle z koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym, bazylią. Kompot wieloowocowy. Mini wafelki kukurydziane z polewą malinową. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
20.06.2023 r. |
Zupa: z czerwonej soczewicy z ziemniakami na udkach i natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem i musem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
21.06.2023 r. |
Zupa: pomidorowa na udkach z tartym ciastem, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza jęczmienna z gulaszem wieprzowym i ogórkiem kiszonym. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
22.06.2023 r. |
Zupa: rosół z kaszą jaglaną z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki z filetem drobiowym pieczony z warzywami, mix sałat z dresingiem. Kompot wieloowocowy. Rogalik z nadzieniem. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie