Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
25.09.2023 r. |
Zupa: ziemniaczana na udkach z papryką, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
26.09.2023 r. |
Zupa: krupnik na udkach z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Filet drobiowy pieczony w warzywach z ziemniakami, surówka z cukinii, pomidor malinowy, ser feta. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
27.09.2023 r. |
Zupa: kapuśniak na żeberkach z ziemniakami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Makaron ze szpinakiem i tuńczykiem. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
28.09.2023 r. |
Zupa: jarzynowa na udkach z ziemniakami, natką pietruszki, koperkiem zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Kasza jęczmienna z gulaszem z szynki wieprzowej, ćwikła z chrzanem. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
29.09.2023 r. |
Zupa: krem z dyni i groszkiem ptysiowym. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z jabłkiem prażonym, cynamonem. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie