Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
09.10.2023 r. |
Zupa: krem z marchewki i groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
10.10.2023 r. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko. |
Kotlet schabowy z ziemniakami, ćwikła z chrzanem. Kompot wieloowocowy. Owoc Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, jajko, mleko i produkty pochodne. |
11.10.2023 r. |
Zupa: barszcz biały z jakiem, wędliną, chleb. Zawiera alergeny: gluten, jajko, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem, mus truskawkowy. Kompot wieloowocowy. Owoc Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
12.10.2023 r. |
Zupa: grysikowa na rosole z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówka z kiszonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
13.10.2023 r. |
Zupa: ogórkowa z ziemniakami na udkach z natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z jabłkiem prażonym i polewą jogurtowo cynamonową. Kompot wieloowocowy. Mieszanka studencka. Zawiera alergeny: gluten, orzechy, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie