Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
30.10.2023 r. |
Zupa: krem z dyni z groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z jabłkiem prażonym cynamonem. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
31.10.2023 r. |
Zupa: pomidorowa z tartym ciastem, na rosole z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko. |
Kasza kuskus, gulasz drobiowy, ogórek kiszony z jabłkiem, oliwą. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
02.11.2023 r. |
Zupa: jarzynowa z ziemniakami, na udkach, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron świderki z serem. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
03.11.2023 r. |
Zupa: grysikowa na wywarze mięsno warzywnym z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie