Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
06.11.2023 r. |
Zupa: pomidorowa z ryżem na udkach, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kopytka ziemniaczano serowe, mini marchewka. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
07.11.2023 r. |
Zupa: krupnik z kaszą bulgur na rosole z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Kotlet mielony z ziemniakami, mizerią. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, jajko, mleko i produkty pochodne. |
08.11.2023 r. |
Zupa: ogórkowa z ziemniakami na udkach, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
09.11.2023 r. |
Zupa: krem z brokuła i pora z groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki zwykłe z sosem pomidorowym i bazylią. Kompot wieloowocowy. Rogalik z nadzieniem. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
10.11.2023 r. |
Zupa: ryżowa na wywarze mięsno warzywnym z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ryba w panierce z ziemniakami i surówka z białej kapusty. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie