Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
13.11.2023 r. |
Zupa: kalafiorowa z ziemniakami na maśle, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym, bazylią. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy Zawiera alergeny: gluten, seler gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
14.11.2023 r. |
Zupa: barszcz czerwony z jajkiem ziemniakami, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem i musem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Owoc Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
15.11.2023 r. |
Zupa: tarte ciasto na rosole, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Filet drobiowy pieczony z warzywami ziemniakami i surówką z pora, marchwi, jabłka. Owoc. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
16.11.2023 r. |
Zupa: ziemniaczana na żeberkach z majerankiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus z gulaszem z szynki, ogórkiem kiszonym. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
17.11.2023 r. |
Zupa: piracka z ziemniakami, rybą, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, ryba. |
Ryż zapiekany z jabłkami cynamonem. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie