Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
18.12.2023 r. |
Zupa: z czerwonej soczewicy z ziemniakami, na udkach, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem, mus jabłkowy. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
19.12.2023 r. |
Zupa: ryżowa na udkach z koperkiem, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kotlet mielony pieczony, ziemniaki, ćwikła z chrzanem. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
20.12.2023 r. |
Fasolka po bretońsku, chleb. Zawiera alergeny: gluten, seler, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
21.12.2023 r. |
Zupa: grysikowa na wywarze mięsno warzywnym, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba w panierce, surówka z białej kapusty-colesław. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
22.12.2023 r. |
Zupa: barszcz biały z ziemniakami, cebulką, chleb. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem serowo ziemniaczanym. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie