Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
04.03.2024 r. |
Zupa: kapuśniak na udkach z ziemniakami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
05.03.2024 r. |
Zupa: ryżowa na udkach z warzywami, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ziemniaki, kotlet mielony, marchewka z groszkiem na ciepło. Kompot wieloowocowy. Jabłko. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
06.03.2024 r. |
Zupa: barszcz czerwony z ziemniakami, wędliną, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem i musem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Kiwi. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
07.03.2024 r. |
Zupa: kalafiorowa z ziemniakami na udkach, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza jęczmienna, gulasz z indyka, ogórek kiszony. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
08.03.2024 r. |
Zupa: rosół z kaszą jaglaną na udkach, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ziemniaki, ryba w panierce ćwikła z chrzanem. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie