Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
28.10.2024 r. |
Zupa z czerwonej soczewicy z ziemniakami na udkach z natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z jabłkiem prażonym, cynamonem. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten. |
29.10.2024 r. |
Rosół z kaszą bulgur, warzywami, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ziemniaki, kotlet mielony, marchewka z groszkiem na ciepło. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
30.10.2024 r. |
Zupa pomidorowa z ryżem na udkach, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem serowo ziemniaczanym, papryka (słupki). Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko. |
31.10.2024 r. |
Zupa krem z dyni, groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba w panierce, surówka z kiszonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie