Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
12.11.2024 r. |
Zupa z czerwonej soczewicy z ziemniakami, na udkach, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Makaron z serem na słodko. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
13.11.2024 r. |
Rosół z kaszą bulgur, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Kluski śląskie, gulasz wieprzowo warzywny, surówka z ogórka kiszonego, papryki, kukurydza. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
14.11.2024 r. |
Barszcz czerwony z ziemniakami, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem, mus jabłkowy. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
15.11.2024 r. |
Zupa ryżowa na rosole z warzywami, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ryba w panierce, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie