Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
18.11.2024 r. |
Zupa tarte ciasto na rosole z warzywami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca. |
19.11.2024 r. |
Zupa ziemniaczana na udkach z papryką. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Kaszotto z mięsem, warzywami. Kompot wieloowocowy. Owoc Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler. |
20.11.2024 r. |
Rosół z kaszą jaglaną, warzywami, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ziemniaczki zapiekane, nagetsy z kurczaka, surówka z czerwonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, jajko. |
21.11.2024 r. |
Zupa rybna z warzywami na maśle, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, ryba, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki ukraińskie z sosem pomidorowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler. Ciasteczko owsiane z żurawiną. Może zawierać alergeny: soja, orzechy. |
22.11.2024 r. |
Zupa ogórkowa z ziemniakami, warzywami, natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. Chrupki kukurydziane. Może zawierać alergeny: gluten, soja, mleko, orzechy. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie