Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
27.01.2025 r. |
Zupa kapuśniak z ziemniakami na udkach, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Makaron z sosem warzywnym i rybą. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, seler, ryba, mleko i produkty pochodne. |
28.01.2025 r. |
Tarte ciasto na rosole z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko. |
Ziemniaki z masłem, filet drobiowy pieczony w warzywach, ogórek kiszony. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
29.01.2025 r. |
Zupa jarzynowa z ziemniakami na udkach, natką pietruszki, koperkiem zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kulki mięsne w sosie koperkowo- chrzanowym z kaszą bulgur i surówką z czerwonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, jajko, mleko i produkty pochodne. |
30.01.2025 r. |
Zupa ogórkowa z ziemniakami na udkach zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki ukraińskie z sosem pomidorowo warzywnym. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko. |
31.01.2025 r. |
Zupa ziemniaczana z papryką, wędliną, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ryż z koktajlem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. Mini wafelki kukurydziane. Może zawierać alergeny: gluten, mleko, soję, orzechy. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie