Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
31.03.2025 r. |
Zupa krem z białych warzyw na maśle i groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki z ryżem mięsem z sosem pomidorowym. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler. |
01.04.2025 r. |
Fasolka po bretońsku, pieczywo. Zawiera alergeny: gluten, seler, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem ziemniaczano serowym, papryka (słupki). Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
02.04.2025 r. |
Rosół z kaszą jaglaną, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: seler. |
Ziemniaki, kotlet mielony, mizeria. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
03.04.2025 r. |
Zupa ziemniaczana z warzywami, wędliną. Zawiera alergeny: seler, białko sojowe. |
Makaron penne z sosem mięsno warzywnym, ogórek kiszony. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
04.04.2025 r. |
Zupa ryżowa na rosole, z natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: seler. |
Ziemniaki ryba w panierce, surówka z białej kapusty z sosem czosnkowym. Kompot wieloowocowy. Mus owocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie